Catalan English French German Spanish

treballs fets

Projecte residencial

Reforma integral, projecte de decoració, disseny i transformació de local comercial a habitatge loft amb permisos i legalitzacions. Decoració minimalista i funcional. Disseny i implantació de instal·lació elèctrica, climatització de calefacció i refrigeració eficient, instal·lació de so integrades. Mobiliari de disseny a mida. Il·luminació led eficient.

Projecte Despatx

Disseny y reforma d'instal·lacions i interiorisme a oficina. Cablejat de so, càmeres de vigilància, xarxa i instal·lacions elèctrica integrades amb baixada per mampara. Sostre Armstrong registrable 6000mmx6000mm amb plaques. Mampara color alumini amb vidres a testa i fusta color blanc amb gris. Feines de paleta i pintura. Col·locació de mobiliari.

Projecte oficines

Disseny i reforma integral d'instal·lacions i interiorisme a oficina. Cablejat de xarxa i instal·lacions elèctriques integrades amb llums led. Sostre Pladur. Mampara color alumini amb vidres a testa. Feines de paleta i pintura. Col·locació de mobiliari a mida. Disseny i implementació de sostre radiant fred/calor integrat a sostre, disseny d'interiors.

Projecte Nau Industrial

Disseny i reforma integral d'instal·lacions, cablejat de so, càmeres de vigilància, xarxa i instal·lacions elèctriques amb llums led, integrades amb baixada per mampara. il·luminació led, Mampara divisoria amb vidres a testa i fusta color groc i gris. Feines de paleta i pintura. Col·locació de mobiliari.

Projecte oficines/ Nau Industrial

Reforma d'instal·lacions, cablejat de so, càmeres de vigilància, xarxa i instal·lacions elèctrica integrades amb baixada per mampara. il·luminació led, Mampara divisiria amb vidres a testa i Pladur. Sostre microperforat. Feines de paleta i pintura. Col·locació de mobiliari i cortina tecnica.

Projecte Despatx/ Sala de reunions

Disseny interiorisme amb reforma integral, ambientació d'oficina i despatxos amb mobiliari de disseny. Projecte d'il·luminació amb llum led.

Projecte Despatx/ Magatzem

Estudi d'eficiència energètica. Reforma d'instal·lació elèctrica per col·locació de il·luminació led, reduint considerable el consum elèctric i augmentant la lluminositat.

Projecte Sala de Jocs

Estudi d'eficiència energètica i iliminacio. Reforma d'instal·lació elèctrica per col·locació de il·luminació led, reduint considerable el consum elèctric i augmentant la lluminositat.

Projecte oficines

Disseny i reforma d'instal·lacions i interiorisme a oficina. Cablejat de xarxa i instal·lacions elèctriques. Sostre Armstrong registrable. Divisòria de vidre amb retolació al acido. Col·locació de Mobiliari i cadires. Feines de paleta i pintura.

Projecte Perruqueria

Disseny i reforma integral d'instal·lacions i interiorisme a local de perruqueria. Cablejat de xarxa i instal·lacions elèctriques integrades amb llums led. Pareds de Pladur. Instalacions de aigua. Feines de paleta i pintura. Col·locació de mobiliari a mida. Disseny i implementació d'interiors.